Reszponzív honlap készítés

Tartalomkezelő rendszerrel - CMS (content management system)

Honlapjaink a jelenleg egyik legdinamikusabban fejlődő tartalom kezelő rendszer motorja hajtja, a Joomla. A legújabb Joomla rendszerek már képesek a reszponzivitásra, így a mobillátogatók és táblagép használók is képesek lesznek megjeleníteni az oldalt a különböző eszközökre optimalizált képernyőn.

Rugalmasan alkalmazkodó (reszponzív) design

1 honlap, mely képes minimum 6 féle különböző képernyő felbontást  megjeleníteni okostelefonon, táblagépen és asztali számítógépen is.Reszponzív

Költséghatékony megoldás

Egyetlen honlap kialakítása után, nincs szükség különböző további eszközökre fejleszteni. Az előre kifejlesztett honlap motornak (Joomla), a nagy teljesítményű keretrendszernek (Gantry) és az RWD technológiának köszönhetően a fejlesztési idő is lecsökken, így a költsége is alacsonyabb lesz.

Google SEO barát

A Google javasolja a reszponzív megoldás alkalmazását, amiképp az weboldalak tartalma ugyanazt a HTML kódot és egy URL-t használja minden eszköznél, szemben egy külön kialakított mobilverzió kódolás és aldomaines megoldásaival. Mivel egy URL-en helyezkedik el a mobil és az asztali tartalom, ezért a Google algoritmusa hatékonyabban tudja indexelni és megtalálni az oldalakat tartalmát.

Gyors, rugalmas, innovatív

- Reszponzív, letisztult, modern design
- Egyedi arculathoz alkalmazkodó megjelenés
- Különböző képernyő felbontáshoz rugalmasan alkalmazkodó keret rendszer
- 96-féle modul variáció
- Tömörítési és egyéb speciális webtechnikai alkalmazások használatával az átlag weboldalnál akár 200%-al gyorsabb letöltési sebesség is elérhető
- Dinamikus tartalom kezelő rendszer
- Moduláris bővíthetőség, fejleszthetőség ( blog, webáruház, fórum, képgaléria )
- Közösségi média modulok integrálása
- Webfont választó
- Ingyenes kiegészítő modulok, amellyel fokozható a látogatói élmény
- Keresőbarát struktúra és letisztult kódolás
- Integrált analitikus rendszer, amivel pontos statisztikát kaphat minden egyes honlapon történő tevékenységről (Google Analytics, Webmester eszközök)
- FF, Safari, Chrome, Opera, IE8+ kompatibilis
- HTML5, CSS3, LESS CSS alkalmazó webes technológia

+

Domain név és tárhely (gyors oldalletöltésre optimalizált szerver)

A weboldal optimalizálás az alábbi módszereket alkalmazza.

  • Cache plugin telepítése és konfigurálása
  • Varnish
  • Memcache
  • Mod_Pagespeed
  • PHP-APC
  • MySql táblaindexek optimalizálása

+

Keresőoptimalizálás (alap)

Kulcsszó kutatást és kulcsszóelemzés végzünk, amely során megállapítjuk melyik kulcskifejezésre ajánlatos optimalizálni és a versenybe melyikkel van esély bekerülni a kereső Top 10 találatába.

Alap keresőoptimalizáláshoz tartozik egy finomhangolási folyamat, mely során figyelmet szentelünk a keresőbarát megoldásokra (pl.: keresőbarát URL címek) és szerkezet kialakításra. Össze lesznek hangolva a tartalomhoz tartozó meta adatok (cím, kulcsszó, leírás, kép leírás..stb) a linkek és a kulcs kifejezésekkel. A tiszta kódolás, szerkezet felépítés és beállításoknak köszönhetően már indulás után jó helyezést érhet el a honlap bizonyos kifejezésekre a keresőkben. Innen már sokkal könnyebb egy jól felépített link építési stratégiával az átlagosnál rövidebb idő alatt az első oldalra vagy akár az első helyre felhozni az weboldalt.

Prémium sablonok

Ajánlatkérés honlapkészítésre

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine