Honlapja nem teljesít megfelelően? Gondja van a legújabb online eszközök alkalmazásával? Már nem igazán tudja követni a felgyorsult változásokat? Szeretne lépést tartani a Google fénysebességgel száguldó fejlesztéseivel, de nincs rá ideje?

Pörgesse fel honlapja hatékonyságát! Turbózza fel honlapja képességeit! Hozza ki a honlapjából maximumot vagy egyszerűen váltsa át a régit modernebbre! Növelje látogatottságát, szerezzen potenciális érdeklődőket és több konverziót!

2018-et írunk, a 4-5 évvel ezelőtti online technológiák lassan már elavultnak számítanak. A mobil internetezés és alkalmazások használata 10%-ról pár év alatt 40%-ra nőtt. A Google keresőben működő új algoritmusok (Panda, Pingvin, Kolibri) már más feltételek alapján osztályozza a honlapokat, mint régebben, így a Google keresőben a jó helyezés is számos új feltétel függvénye lett mint eddig.....

Lehetne folytatni a sort milyen változások történtek, de nehéz lenne ide mindent felsorolni. A változások folyamata állandó és ember legyen a talpán aki tudja ezeket teljes mértékben követni. Az online marketing szakemberek újabb és újabb ötleteket vetnek be, mivel a piac lassan mindenre rezisztenssé válik. Az átütő online sikerhez nincs biztos recept, a siker inkább a feltételekhez való rugalmas alkalmazkodástól kezd függeni.

Az online marketingben is folyamatos a változás, ahogy egy neves OM szakember hívja fel a figyelmet a piacban rejlő veszélyekre:

    A piacod átalakulása egyben a legnagyobb veszély is, hiszen az elmúlt években jelentősen átalakult a vevőszerzés módja. Ma már nem működnek azok a módszerek, amik 5-10 évvel ezelőtt működtek. Ha nem tudsz lépést tartani ezekkel a változásokkal, akkor a piac Téged is "kiselejtez" és a jövő számodra kiugrás helyett egy óriási túlélésért folytatott küzdelmet fog jelenteni."- idézet Surányi Ferenctől a  Vállalkozz Hatékonyan Klub vezetőjétől.

 

 

De mit is tehetünk, hogy ne jussunk a "süllyesztőbe"?

  • Használjuk és kombináljuk a legmodernebb online marketing és technológiai eszközöket (Social Media, SEO, kattintás alapú hirdetés, honlap optimalizálás és gyorsítás, analitikai elemzések)
  • Fejlesszünk a lehető legtöbb internetet futtató eszközre (tablet, okostelefon) megjeleníthető oldalakat
  • Törekedjünk a honlap vevőszerző-értékesítő automatizálási rendszerek felépítésére
  • Teszteljük, figyeljük a honlapon történő eseményeket

Az is igaz, hogy az interneten folyó rohamos fejlesztéseknek köszönhetően mára már bárki könnyen létre tud hozni egy pár oldalból álló honlapot egy ingyenes honlapszerkesztő szoftverrel is, viszont ez még nem garancia semmire...

Az ingyenes honlap szerkesztők sablonossága mellet a hátránya, hogy nincs lehetőség alakítani és betekinteni a háttérben működő folyamatokba, ezért szakmai hozzáértés és jogosultság nélkül nehéz finomítani, javítani, egyedivé tenni a rendszert.
A front-end látható felület mögött a laikus nem láthat be a rendszer valós rejtelmeibe. Ezért azt sem fogja tudni meghatározni, hogy mi alapján lesz hatékony vagy kevésbé működő képes oldala. Fontos lehet, hogy időnként elemezzünk, teszteljünk és az eredmények függvényében fejlesszünk.

Ha nem is teheti meg, hogy lecserélje a komplett honlapját vagy értékesítési rendszerét, viszont van lehetőség költséghatékony elemek beépítésére, cseréjére, átalakítására.

Prémium sablonok

Ajánlatkérés átalakításra

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine