Reszponzív honlap készítés

Tartalomkezelő rendszerrel - CMS (content management system)

Honlapjaink a jelenleg egyik legdinamikusabban fejlődő tartalom kezelő rendszer motorja hajtja, a Joomla. A legújabb Joomla rendszerek már képesek a reszponzivitásra, így a mobillátogatók és táblagép használók is képesek lesznek megjeleníteni az oldalt a különböző eszközökre optimalizált képernyőn.

Rugalmasan alkalmazkodó (reszponzív) design

1 honlap, mely képes minimum 6 féle különböző képernyő felbontást  megjeleníteni okostelefonon, táblagépen és asztali számítógépen is.Reszponzív

Költséghatékony megoldás

Egyetlen honlap kialakítása után, nincs szükség különböző további eszközökre fejleszteni. Az előre kifejlesztett honlap motornak (Joomla), a nagy teljesítményű keretrendszernek (Gantry) és az RWD technológiának köszönhetően a fejlesztési idő is lecsökken, így a költsége is alacsonyabb lesz.

Google SEO barát

A Google javasolja a reszponzív megoldás alkalmazását, amiképp az weboldalak tartalma ugyanazt a HTML kódot és egy URL-t használja minden eszköznél, szemben egy külön kialakított mobilverzió kódolás és aldomaines megoldásaival. Mivel egy URL-en helyezkedik el a mobil és az asztali tartalom, ezért a Google algoritmusa hatékonyabban tudja indexelni és megtalálni az oldalakat tartalmát.

Gyors, rugalmas, innovatív

- Reszponzív, letisztult, modern design
- Egyedi arculathoz alkalmazkodó megjelenés
- Különböző képernyő felbontáshoz rugalmasan alkalmazkodó keret rendszer
- 96-féle modul variáció
- Tömörítési és egyéb speciális webtechnikai alkalmazások használatával az átlag weboldalnál akár 200%-al gyorsabb letöltési sebesség is elérhető
- Dinamikus tartalom kezelő rendszer
- Moduláris bővíthetőség, fejleszthetőség ( blog, webáruház, fórum, képgaléria )
- Közösségi média modulok integrálása
- Webfont választó
- Ingyenes kiegészítő modulok, amellyel fokozható a látogatói élmény
- Keresőbarát struktúra és letisztult kódolás
- Integrált analitikus rendszer, amivel pontos statisztikát kaphat minden egyes honlapon történő tevékenységről (Google Analytics, Webmester eszközök)
- FF, Safari, Chrome, Opera, IE8+ kompatibilis
- HTML5, CSS3, LESS CSS alkalmazó webes technológia

+

Domain név és tárhely (gyors oldalletöltésre optimalizált szerver)

A weboldal optimalizálás az alábbi módszereket alkalmazza.

  • Cache plugin telepítése és konfigurálása
  • Varnish
  • Memcache
  • Mod_Pagespeed
  • PHP-APC
  • MySql táblaindexek optimalizálása

+

Keresőoptimalizálás (alap)

Kulcsszó kutatást és kulcsszóelemzés végzünk, amely során megállapítjuk melyik kulcskifejezésre ajánlatos optimalizálni és a versenybe melyikkel van esély bekerülni a kereső Top 10 találatába.

Alap keresőoptimalizáláshoz tartozik egy finomhangolási folyamat, mely során figyelmet szentelünk a keresőbarát megoldásokra (pl.: keresőbarát URL címek) és szerkezet kialakításra. Össze lesznek hangolva a tartalomhoz tartozó meta adatok (cím, kulcsszó, leírás, kép leírás..stb) a linkek és a kulcs kifejezésekkel. A tiszta kódolás, szerkezet felépítés és beállításoknak köszönhetően már indulás után jó helyezést érhet el a honlap bizonyos kifejezésekre a keresőkben. Innen már sokkal könnyebb egy jól felépített link építési stratégiával az átlagosnál rövidebb idő alatt az első oldalra vagy akár az első helyre felhozni az weboldalt.