VillámWeb tárhely

Honlapjaink biztonságos és villámgyors megjelenítéséhez a Web-Server Kft. kimagasló minőségű és jó ár-érték arányú szolgáltatásai biztosítják. Ha érez magába megfelelő szakértelmet és affinitást, akár saját maga is nekivághat a honlap építéshez, amihez telepített honlapszerkesztő található a tárhelyhez. Akinek pedig csak tárhelyre lenne szüksége, itt mindent megtalál amire szüksége lehet egy online promócióhoz.

Miért is fontos a gyors és mit okoz a lassú betöltődés?

 

Konverzió arány romlás

Ha nem töltődik be időben a Landing Page, azaz érkezési oldal, a fizetett hirdetésből érkezők könnyen tovább állhatnak, ezzel csökkentve a konverzió lehetőségét, de a hirdetés kattintás ára megmarad.

 

Keresőoptimalizálási mutató gyengülés

Google által használt algoritmus 2010-től méri az oldal betöltési idejét és ez is befolyásolhatja a rangsorolást. A gyorsabb betöltődésű oldalak jobb helyezést érhetnek el a kereső algoritmus osztályozásánál. A lassú oldalaknál pozíciókat lehet bukni, így érdeklődőket és vevőket veszíthetünk.

Weboldalaink betöltési sebességének javításában fontos szerepet játszik a tárhely-szerver beállítási és finomhangolási lehetősége. Számos funkciót csak itt lehet beállítani, ezért nem ajánlatos figyelmen kívül hagyni.

Ebben segíthetnek a weboldal optimalizálási funkciók, amely az alábbi módszereket alkalmazza.

  • Cache plugin telepítése és konfigurálása
  • Varnish
  • Memcache
  • Mod_Pagespeed
  • PHP-APC
  • MySql táblaindexek optimalizálása

 

webserver csom2Amennyiben tárhelyre van szüksége számos kiegészítővel és extrával vagy oldalait gyorsítani szeretné, igényelje a próba lehetőséget tárhelyet biztosító partner oldalunkon és tesztelje minden kötelezettség nélkül!

 

14 napos INGYENES próba lehetőség