Tesztelje honlapját! - ingyenes eszközökkel

A tesztek eredményeiből információt kaphat honlapja letöltési sebességéről, milyen tényezők befolyásolják működését és tanácsot kaphat a fejlesztésekre a maximális hatékonyság érdekében.

Miért is akarna bárki gyorsabb weboldalt?

Minél nagyobb az oldalak letöltési sebessége, annál nagyobb felhasználó élményt nyújt a felhasználóknak. A gyorsított weboldalakon észre fogja venni:

  • Magasabb konverziós arány
  • Alacsonyabb visszafordulási arány
  • A látogatók több időt töltenek a honlapon
  • Az átlagos oldalletöltések száma megnő egy látogatásnál
  • Csökken a szerver oldali terhelést


Keresőoptimalizálási szempontból a Google által használt algoritmus 2010-től méri az oldal betöltési idejét és ez is befolyásolhatja a rangsorolást. Ez azt jelenti, hogy a gyorsabb honlap jobb helyezést és nagyobb forgalmat kaphat a keresőmotorok besorolása által.

Teszt

  • GT metrix
  • PageSpeed Insights
  • Pingdom
  • WebPagetest

Az angol nyelvű GTmetrix egy erőteljes eszköz és monitoring a website sebesség mérésére. Értékelése A-F kategóriába sorolja a webhely teljesítményét és ajánlásokat biztosít minden honlap sebességét befolyásoló kérdésben, amit talál. Ön is használhatja a GTmetrix WordPress plugint a gyorsabb, hatékonyabb, és minden-körül javított website élmény érdekében a felhasználók számára.

Teszt indításához kattintson a képre vagy erre a feliratra

PageSpeed Insights

PageSpeed Insights


A Google magyar nyelvű fejlesztői project oldalán lehet felfedezni a "PageSpeed Insight"-ot. Az egyik legjobb sebességtesztelő szolgáltatást, ami a weboldal sebesség ellenőrzésre szolgál százalékos formában. Az eredmény két kategóriában lesz látható, mobil és asztali számítógép. Több pontban vizsgálja honlapot és értékeli az akadályt, amely lassítja a weboldalt. Javaslatot tesz a hibák javításra az oldalon a maximális sebesség és felhasználói élmény elérése érdekében. Elemzésekből informálódhatnak a böngésző caching, gzip tömörítés, Javascript és HTML kódolás, beleértve a kép és a CSS optimalizálásról többek között.

Teszt indításához kattintson a képre vagy erre a feliratra

Az angol nyelvű Pingdowm FPT (Full Page Test - Teljes oldal teszt) méri a weboldal betöltési idejét és megmutatja a lassítási problémákat. Az elemzések rendkívül részletesek mind szerver, mind kliens oldalról. Néhány kiegészítő funkciót is érdemes megnézni: "DNS Health Checker" megvizsgálja a kiszolgáló helyes működését és a "Ping és Traceroute"  a hálózati válaszidőt és a topológiát. De számos egyébb szolgáltatást is nyújt az oldal.

Teszt indításához kattintson a képre vagy erre a feliratra

Hasonló angol nyelvű teszt oldal egy ingyenes honlap sebességteszt amely több helyen szerte a világon valódi böngészők (IE és a Chrome), valamint valós kapcsolatokon keresztül méri a sebességet. Futtathatók egyszerű tesztek, hajthat végre korszerű vizsgálatot beleértve a többlépcsős ügyleteket, videofelvétel, tartalom szűrőt és még sok mást. Az eredmények gazdag diagnosztikai információkat nyújtanak, beleértve az erőforrás-terhelés, vízesés diagramok, Page Speed optimalizálási ellenőrzéseket és javaslat tételeket.

Teszt indításához kattintson a képre vagy erre a feliratra

Teszt leírás

Ha a tesztekből kapott mérőszámok közül bármelyiknek van értelme az Ön számára, akkor jó helyen jár.

Amennyiben nem tudja értelmezni az adatokat vagy bármi problémát okoz a tesztek lefuttatása, esetleg szeretne gyors megoldást találni a gyorsításra, hatékonyság növelésre, akkor küldje el honlapja URL címét, hogy egy ingyenes felmérés után javaslatot tehessünk a fejlesztésre.

Célunk az, hogy a gyorsabb felhasználói élményt tudjon adni megőrizve a komplexitás, anélkül, hogy forráskód, vizuális és funkcionális változások lennének a honlapon. A honlapok technikai és programozási hátterei is különbözőek lehetnek, ezért mindenképpen szükség lehet egy előzetes részletes felülvizsgálatra.

Webcím beküldése

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine